BRUG FOR HJÆLP?Du er altid velkommen til at kontakte os på:
support@bookbites.com
Tlf. 7022 0504 (hverdage kl 8-16)

STATUS I APP’EN

Alt ser fint ud 

Oftest stillede spørgsmål

Hvordan får min skole adgang til BookBites?
For at bruge BookBites til at styrke elevernes læselyst og følge deres udvikling, skal din skole indgå en aftale med os. Når I har indgået en aftale, er det bare med at hente app’en - enten via app stores eller gennem jeres MDM-platform, og så logger både lærere og elever ind med deres UNI-Login.

Tag fat i os - ring på 7022 0504 eller skriv på join@bookbites.com

Kan jeg få en prøveadgang til BookBites?
Hvis du har et UNI-Login, kan du hente app'en gratis og oprette dig som prøvebruger - og så er du i gang.

iPad & iPhone


Android & visse Chromebooks


Windows 10


Vi har lavet prøveadgangen, så du som fx lærer, skolebibliotekar, læsevejleder, it-vejleder eller skoleleder kan få indblik i fordelene ved at lade jeres elever læse digitalt i BookBites. Med prøveadgang kan du afprøve alle funktioner og se lærerens overblik. Du har også mulighed for at søge og læse i alle de tusindvis af bøger i BookBites, men du kan kun læse læseprøver af dem.Hvilke enheder understøtter BookBites?
Enheder med iOS, Windows 10 og Android - herunder visse Chromebooks. Læs mere om hvordan BookBites er understøttet på de forskellige devices:iOS
Du kan bruge BookBites på din iPad og iPhone, hvis den understøtter iOS version 9.0 eller hvis du kan opgradere den dertil. Hent i App Store.

BookBites kan ikke installeres på Mac-computere.

Minimumskrav:
• iOS version 9.0 eller nyere
• iPad 2, iPad Mini, iPhone 4s eller nyere
• Ca. 30 MB ledig diskplads til BookBites app’en og derudover diskplads til digitale bøger (1 bog svarer cirka til mellem 1-5 MB)
• UNI-Login bruger
• Internetadgang ved login


Android
BookBites er nu tilgængelig til download på Android i Google Play-butik. App'en er optimeret til Android tablets. En smartphone version er klar inden for kort tid.

Minimumskrav:
• Android version 5.0 og nyere
• Ca. 30 MB ledig diskplads til BookBites app’en og derudover diskplads til digitale bøger (1 bog svarer cirka til mellem 1-5 MB)
• UNI-Login bruger
• Internetadgang ved login


Windows 10
Du kan hente BookBites via Windows App Store til din Windows 10 computer.

Minimumskrav:
• Windows 10
• x86, x64 eller ARM processor
• Ca. 35-45 MB ledig diskplads til BookBites app’en alt efter systemarkitektur (x86, x64 eller ARM) og derudover diskplads til digitale bøger (1 bog svarer cirka til mellem 1-5 MB)
• UNI-Login bruger
• Internetadgang ved login


Chromebooks
Du kan nu benytte BookBites på din Android-kompatible Chromebook. Google arbejder løbende på at tilslutte flere Chromebooks til listen over Android kompatible enheder.

Se om din Chromebook er klar.

Minimumskrav:
• ChromeOS med Android Play Butik slået til
• Ca. 30 MB ledig diskplads til BookBites app’en og derudover diskplads til digitale bøger (1 bog svarer cirka til mellem 1-5 MB)
• UNI-Login bruger
• Internetadgang ved login

Hvordan installeres BookBites?
BookBites kan enten hentes ned på de enkelte devices gennem App Store, Google Play eller Windows Store - eller distribueres fælles ud til elevernes devices gennem skolens MDM-platform.

Spørg den It-ansvarlige på din skole, hvordan I normalt distribuerer app’s ud til elevernes devices.Hvilke bøger kan eleverne læse i BookBites?
BookBites gør titusindvis af digitale bøger tilgængelige fra mange af de største og mest populære forlag inden for børne- og ungdomsbøger som fx: Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, Rosinante & Co, Politikens Forlag, People’s Press, Carlsen, Høst & Søn, Nyt Nordisk Forlag og mange flere. Det et faktisk Danmarks største udvalg af børne- og ungdomsbøger.

Udvalget tæller både de nyeste titler, klassikere og alt derimellem, så der er noget for enhver smag, læseniveau og interesse. De mange og varierende titler gør BookBites ideel til blandt andet frilæsning og læsebånd, hvor eleverne selv vælger bøgerne, men læreren kan også søge i de mange titler og finde inspiration til pensumlæsning på klassen. Det er muligt at søge i hele kataloget af bøger ud fra både titel, forfatter og forlag.

Som skole får I adgang til overblik og administration af over forbruget, så jeres bogbudget ikke overskrides. I sætter selv en grænse for eksempelvis max pris på et boglån. Alle bøgerne vil være synlige for eleven, men hvis prisen på lån af en specifik titel overskrider den valgte maxpris, så kan eleven sætte bogen på sin Ønskeliste. Skolen kan herefter tage stilling til både budget og ønsker.

I betaler kun for de lån, der reelt bliver læst - det er altså gratis at kigge i bøgerne før lån. Et lån gælder hele skoleåret, og alle elever kan låne bogen samtidigt.

Søg og læs i Danmarks største bogudvalg til børn og unge:
Med dit UNI-Login kan du oprette en gratis prøveadgang til BookBites. Hent BookBites i Apple's App Store, på Google Play eller i Windows Store - og så er du i gang.Hvordan sikrer vi, at budgettet ikke overskrides?
Som skole får I adgang til overblik og administration af forbruget, så jeres bogbudget ikke overskrides. Budgettet er med til at sætte maxpriser for bøgerne. Alle bøgerne vil være synlige for eleven, men hvis prisen på lån af en specifik titel overskrider den valgte maxpris, så kan eleven sætte bogen på sin Ønskeliste. Skolen kan herefter tage stilling til både budget og ønsker.

I betaler kun for de lån, der reelt bliver læst - det er altså gratis at kigge lidt i bøgerne før lån. Et lån gælder hele skoleåret, og alle elever kan låne bogen på samme tid.

Guides

 

Brug for en gennemgang af funktionerne i app’en? Eller vil du vide, hvordan “Din skole” fungerer?