50.000 elever kan nu tage BookBites med i lommen

BookBites giver læselysten hos de danske skoleelever en god start. Med et spækket bogkatalog på mere end 17.000 bøger, er der noget for enhver smag og klassetrin.


Skoleelever i bl.a. Aarhus, Assens, Mariagerfjord, Varde og Ærø kommuner har nu stor glæde af BookBites, som eleverne har adgang til døgnet rundt. Det giver dem mulighed for at låne og læse bøger når som helst, og lige meget hvor de befinder sig i verden. Når eleverne får nem adgang til bøger og oven i købet kan læse den samme bog samtidigt, styrkes læselysten og der læses mere.

Har du ikke prøvet BookBites endnu, kan du hente app’en i Apple App Store, Google Play og Windows Store. Her kan du oprette en prøveadgang med dit UNI-Login og prøve BookBites af med læseprøver af alle bøgerne.

BookBites understøtter de fleste devices:  iPhone, iPad, Android understøttede ChromeBooks (se listen her), Android-telefoner og tablets, samt Windows 10.

 

Styrk læselysten

Børnene i BookBites læste sidste skoleår 587.831 minutter. Dette svarer til at cykelrytteren Chris Froome kører 2.310 etaper af Tour de France.

Har du endnu ikke prøvet BookBites, kan du hente app’en og få et gratis prøvelogin. Det er nemt at komme i gang og du kan se hvor nemt det at bruge BookBites, i rollen som en elev.

Tag kontakt til BookBites på: 7022 0504, eller: join@bookbites.com, for at høre mere.

 

appstore-button-green_225

bb-google-play-button_225

bb-windows-appstore-225