Nemmere skoledag med Digitale Skolesæt

Med Digitale Skolesæt fra BookBites, får du øjeblikkelig adgang til et stort udvalg af relevante bøger til litteraturundervisningen.


På Verninge Skole i Assens bruger Rikke Bøg også BookBites i undervisningen. Hun plejer at bruge CFU til klassesæt, men oplever ofte at hun ikke kan få de bøger hun ønsker, fordi de er udlånt til andre skoler.

Tilbage i maj lagde hun mærke til, at eleverne var optaget af Antboy og ville bruge deres motivation som kickstart på et engagerende læringsforløb.

“Jeg fandt hurtigt et forløb med Antboy på vores danskportal, men jeg skulle selv skaffe bogen og der var ikke et ledigt klassesæt”, udtaler Rikke, som til dagligt arbejder som læsevejleder og dansklærer på skolen.

“Jeg kunne først få bøgerne i det nye skoleår, og så ville det nok ikke være relevant længere” konstaterer hun og fortsætter, “men bogen var tilgængelig i BookBites, så vi var allerede i gang næste formiddag”.

Hurtig og let planlægning

Når skolen har adgang til BookBites, kan alle lærere logge ind og søge efter den rette bog, se hvad den koster at læse samt hvad prisen vil være, hvis man vælger at benytte den som en del af undervisningen. Det er også her det hurtigt bliver tydeligt, hvordan man kan spare rigtigt mange penge når de samme elever læser de samme bøger på samme tid.

I tilfældet Antboy, betales der kun for de første 6 elever der læser bogen. Alle efterfølgende læsninger er gratis resten af skoleåret, og på den måde kunne rigtigt mange børn læse den samme bog på samme tid for under 150 kr. i alt. Vel at mærke for hele skolen – derfor kalder vi det Digitale Skolesæt.

Fordele med de digitale skolesæt er:

  • Let og hurtig adgang til tusindvis af titler
  • Overraskende lave priser
  • Alle på skolen kan læse den samme bog samtidig
  • Adgang for hele skolen i hele skoleåret
  • Altid nyeste udgave af bogen
  • Minimal administration, for der er ingen booking, ventetid eller håndtering

For at få adgang til Digitale Skolesæt skal i blot have abonnement på BookBites – I kan være i gang på kun 10 minutter.

Ring eller skriv til os på:

Tlf.: 7022 0504

mail: join@bookbites.com